Comparteix aquests recursos en:

Les recerques sobre el cervell han ocupat la humanitat des de diferents punts de vista: desxifrar la seva anatomia, entendre la seva fisiologia, aplicacions mèdiques per al tractament de les malalties mentals, recentment sobre neuroeducació i des de sempre per intentar entendre la pròpia identitat humana.

En el següent “tweet” es pot llegir un interessant article de Javier Sampedro on a través d’un petit recorregut al llarg de la història de la neurociència ens presenta les darrreres investigacions que ens permeten localitzar anatòmicament la pròpia consciència en l’interior del cervell humà.

Dins l’aula virtual adn-dna.net es pot ampliar informació relacionada amb aquest post consultant els següents cursos:

Els lectors del blog biologia en imatges i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l’apartat de comentaris d’aquest post, informacions complementàries o bé opinar sobre el contingut del post.

Visits: 1245

Publicat per Josep M Torra Colom

Llicenciat en biologia, professor de secundària i batxillerat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.