Comparteix aquests recursos en:

Un apropament visual a la biologia

per Josep M Torra Colom

La finalitat d’aquest blog és publicar: notícies, conceptes , investigadors, processos, recerques, llibres de ciència, exposicions,museus, … relacionats amb el camp de la biologia i la biologia aplicada, a partir d’una imatge inicial que es relacioni amb tot el contingut exposat a continuació.

La imatge potser: fixa, animació o vídeo amb la finalitat de motivar al lector a adquirir la màxima informació relacionada amb la imatge presentada.

Cada post incorpora unes etiquetes segons el seu contingut i es relaciona amb les categories del blog biologia en imatges més adients.

A través de les etiquetes també es relaciona el contingut del post amb els diferents cursos de l’aula virtual adn-dna.net on es pot ampliar informació sobre el tema.

Cada post té oberta la possibilitat de fer comentaris per facilitar la participació lliure dels lectors aportant informacions complementàries o bé comentant el contingut del post. També es poden utilitzar els botons a l’inici dels posts per compartir els continguts a les xarxes socials.

Al peu de pàgina hi ha la possibilitat de fer la subscripció al blog biologia en imatges via email a través de Mailchimp for WP des on es podrà gestionar la subscripció.

També es poden fer arribar comentaris directes a l’autor a través del formulari de contacte a recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net

Hits: 991

Publicat per Josep M Torra Colom

Llicenciat en biologia, professor de secundària i batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ArabicCatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish